Team achter Batteryguard

Hans Bonsel

Hans Bonsel

Algemeen directeur Nauta Security

Wij zijn specialist op het gebied van kluizen en brandkasten en hebben de Batteryguard accukluis ontwikkeld. Als bestuurslid van de brancheorganisatie kluizen VGW heb ik dit jaar een lithium-ion werkgroep opgezet. Met als doel om een tot een Europese richtlijn te komen voor de ontwikkeling van een veilige lithium-ion kluis.

Jos Kools

Accountmanager Nauta Security

Ik ben Jos Kools, jouw expert bij Batteryguard. Heb je vragen of wil je advies? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Dankzij mijn jarenlange ervaring en nauwe banden met verzekeraars, kan ik je precies vertellen wat er nodig is en vereist wordt voor de veilige opslag van lithium-ion accu’s.

Kevin Buitenhuis

Accountmanager Nauta Security

Ik help je met al je vragen en geef je advies dat perfect past bij het veilig opladen van jouw lithium-ion accu’s in onze speciaal ontworpen accukluizen. Heb je een vraag over de Batteryguard accukluizen, of wil je meer weten over het automatisch blussysteem? Neem dan contact met mij op en ik help je verder.

Lithium-ion accu opslagkasten

Ben jij ook op zoek naar een oplossing voor het veilig opslaan en opladen van lithium-ion accu’s voor jouw e-bikes of gereedschappen? Onze specialisten geven je graag advies over de mogelijkheden.